LCW Alışverişi

11 Kasım 2013 Pazartesi
Ben ne zaman bloga post girmek için şöyle adam akıllı zaman bulacağım ? Hiç bilmiyorum, umarım bir gün bu anlamadığım yoğun işlerim biraz azalır da, şöyle keyifle oturup bütün gün yazarım. :)

Bu seferki post gene mini bir alışveriş postu, LCW'dan alınma.

Normalde bazen çanta, bazen ayakkabı, bazen şal vs. almayı tercih ettiğim bir marka aslında. Daha önce hiç gömlek almamıştım oradan ama bu sefer görür görmez vuruldum ben bu gömleğe! Zaten son zamanlarda gömlek takıntısı başladı ben de. İlla içine tişört, üstüne gömlek.. Bakalım bu sevdam ne zaman geçecek? :)

Bu yıl bordo feci moda. Artık bunu bilmeyen yoktur sanırım. Gömlek sevdamın üstüne, bir de bordo gömlek olunca bu gördüğüm, tamam dedim sen benimsin canım!

Odanın aydınlatmasından nedir, aslında tam olarak göstermek istediğim rengi (gömleğin gerçek rengini) yakalayamadım. Hem flaşlı, hem flaşsız, hem de yakın çekim yaptım o yüzden. :)

Ayrıca yakın çekim yaparken, ayaklarım da görünmüş ehehe :D




Bedenleri mevcut. Ben normalde 38 beden giyerken, bunda 40 aldım. Böylece iyice orama burama yapışmıyor, hafif bir bolluk kalıyor, daha çok içime siniyor. :)

Böyle ne tam pembeye dönük, ne kırmızıya yani. Bildiğiniz bordo işte. Kadife (fitilli) kumaşında. Bence oldukça spor ve kot / siyah pantolon üzerine yakışacak bir gömlek. Fiyatı 39.90 TL. İşte burada da Yapı Kredi güzelliği gösteriyor kendini. Hemen taksitleyelim biz bunu modu. :)) Sanki taksit yapınca aynı parayı ödemiyomuşuz gibi bir rahatlama, ferahlama geliyor bana. :))

Umarım siz de bu sezonun öne çıkan bu renginden parçalar edinmişsinizdir.
Sevgiyle kalın!

Mini Watsons Alışverişi

2 Kasım 2013 Cumartesi
Hem ihtiyaç hem de indirim gerekçesi ile hemen bir Watsons alışverişi yapıverdik bugün.

Beni alışveriş yapmaya iten ilk neden, Elidor şampuanlarda %50 indirim olmasıydı. Elidor dışı şampuan kullanamayan ben (diğerleri nedense ya kepek yapıyor, ya temizlemiyor, ya kabartıyor, yani yapıyor illa bişiler. :)) bu indirimi bulunca kaçırmak istemedim tabiki!

İkincisi takı askısına ihtiyacımız var feci şekilde. Kutu içine koyduğumuz kolyeler öyle karışıyor ki birbirine, ayırabilene aşkolsun. O yüzden uygun fiyatlı bir askı bulunca (facebook sayfasında paylaşılan resimlerde gördüm, fiyatı 4 tl idi.) kaçırmak istemedik ama şansımıza Forum İstanbul şubesinde kalmamıştı, alamadık. :( Artık bir sonraki alışverişe kaldı onu da edinmek. :)

Bakalım bu mini alışverişte neler almışız? :)



1. Elidor Düzleştirici Seride yer alan şampuan ( 350 ml ) : Alınan fiyatı 2.99 TL. Normal zamanlarda kullandığım şampuandır kendileri. Fiyatı kesinlikle çok uygun şu anda. Bildiğim kadarıyla da indirim 28 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında geçerli. Yani hemen koşun, edinin mutlaka!

2. Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Çözüm Şampuanı (350 ml) : Özellikle mevsim geçişlerinde saçlarım çok fazla dökülüyor. O yüzden bu şampuanı da bana çözüm olsun diye aldım. Bakalım gerçekten işe yarayacak mı? Bu da 2.99 TL, yine indirimde olan ürünlerden.

Ayrıca şampuanlardan bahsetmişken, Head & Shoulders, Pantene gibi şampuanlarda da yine indirim vardı. Yani illa Elidor almak zorunda değilsiniz. :)

3. Wella New Wave Ulta Güçlü Saç Spreyi: Sürekli kullandığım ürün. Bundan başka kullandığım markalar da oldu, ancak hiçbiri bunun yerini tutamadı. Kesinlikle favori ürünüm. Bir postta da detaylı olarak anlatabilirim hatta. :) Fiyatı 9.90 TL (Şu anlık herhangi bir indirim mevcut değildi.)

4. Şelale Aseton (85 ml): Şu anda başka bir marka kullanıyorum ama 2-3 günde bir oje değiştirince sürekli yedekliyorum asetonları. :) Daha önce bu markayı kullanmadım, denemek amaçlı da almış oldum. Fiyatı 1 TL. :)

Böylece mini bir alışverişi de tamamlamış olduk. Umarım siz de indirimli ürünleri kaçırmamışsınızdır.
Sevgiyle kalın.