Heyecanlı Cuma Sabahları

30 Mayıs 2014 Cuma
Evettt, sonunda geri döndüm. Uzun ve zorlu bir dönemi bitirdim, şu dakikalarda çok ama çok mesudum. Hayata geri döndüğüm için de, cuma sabahları heyecanımı anlatarak geri dönüş yapmak pek mantıklı geldi. :)

Benim hemen hemen her cuma günü yaşadığım bir heyecan var! Sabah erkenden kalkıp, Bim'in önünde kuyruğa girip, sonra içeri "hurraaaa" diye girip, yaşlı kadınlarla aktüel ürünleri kapışmak! Hele ki stokta az olan ürünü ilk kapan "ben aldımmm" diye bağırmazsa olmaz. Sanki bedava veriyorlar! :)

İşte bu sabah yine aynı maraton devam etti! Ve bu sefer sadece 1 tane kalan ürünü ben kaptım, hahaytt! :)

Neler mi aldım peki?


Olips Lemon Drops - 0.65 TL :) Böyle kutuda şeker taşımak bende geçmişten beri gelen bir gelenek, aklına geldikçe ağza bir tane atmak pek keyifli. Bunu ilk defa tattım, işin tuhaf yanı bana Aid pastilinin tadını hatırlattı. Sanki zencefilli gibi geldi. :)

Akat Kiss Ojeler (Kahverengi, Mat Beyaz, Kırmızı, Pembe) - Tanesi 1 TL. Oje alma hastalığına tutulmuş bir insan olarak bu fiyattan bulunca almak istedim. Daha önce bu markayı kullanmadım. O yüzden ojelerin yapısını, fırçasını, dayanıklılığını merak ediyorum. Yakında bunlara has bir post girmek yapılacaklar arasında.

Hidrojel Göz Altı- Çevresi Bandı - Gözaltı ve çevresindeki kırışıklar, halkalar, morluklar ve şişlikler içinmiş. Daha önce kullanmadım, denemek için aldım. Göz altlarındaki morluklardan muzdarip bir insan olarak bu ürünü görünce bir umut doğdu içime. :) Bakalım etkisi ne olacak, bu da yakında post olarak yazılacak umarım. :) Fiyatı 3.95 ve içinde 3 x 2 adet var.

Bruno Japon Yapıştırıcı - Her evde olmazsa olmazlardan bence. Son kalan üründü, nasıl kapacağımı şaşırdım. Yaşlı kadın bakakaldı. :) Bir diğeri fark ettikten sonra onu hangi bölümden aldın diye sordu. İstediği kadar sorsun iş işten geçti artık. :) Kasiyere de başka var mı diye sordum ama olanı ortaya koyduk cevabını aldık. :) Bunun da fiyatı 1 TL. :)

Bir sonraki cuma heyecanlarında görüşmek üzere..
Sevgiyle kalın.