Tavuk Dünyası: Kutlama Yemeği!

5 Şubat 2013 Salı

Dün konferansa yolladığımız paperımızın ilk eleme sonucunu aldık ve 247 paperdan 88 paperın 2.eleme için seçilmiş olduğunu öğrendik! : ve seçilen paperlardan biri de bizimkisi! Dolayısıyla, dün akşamdan beri pişmiş kelle gibi sırıtıp duruyorum etrafta, kimi görsem bak böyle böyle oldu diye başının etini yiyorum. Çok heyecanlandım, ne biliyim başıma ilk defa böyle bir şey geliyor. :)

Bu arada geçenlerde Tavuk Dünyası'nın Facebook platformu üzerinde yapmış olduğu çekilişe katılmıştım, oradan da 2 adet soslu tavuk menüsü kazanmıştım. Hem bu hakkımızı değerlendirmek, hem de paperın ilk sonucunu kutlamak için de çıktık, gittik yemeye. :) Yeri de Capacity olunca tabi, ulaşım sıkıntısı falan olmaksızın, mis gibi yedik yemeğimizi.(Yarasın!)

Aslında bu arada paperımdan bahsetmem gerekir belki ama bu postu yazma amacım tamamen Tavuk Dünyası hakkında izlenimlerimden bahsetmek! İlk defa gittiğim bir yer, dolayısıyla en başta biraz çekincelerim vardı. Üstüne üstlük hani gerçekten yemek vericekler mi, yoksa 2 tane kıçı kırık tavuk mu vericekler gibi bir sürü düşünce vardı kafamda. Ama hiç de düşündüğüm şey çıkmadı.

Gittiğimiz ilk andan itibaren, tüm çalışanlar gerçekten çok ilgili bir şekilde davrandılar. Kazanmış olduğumuz yiyeceklerimiz herkesin parasıyla aldığı standart boyda geldi. Üstelik Facebook sayfasında "soslu tavuk" kazandınız şeklinde belirtilmesine rağmen, istediğimiz yiyeceği seçebileceğimiz söylendi. Facebook'ta belirtilmemiş olan istediğimiz içecekler de servis edildi. Bunlar dışında özel bir sosa sahip patates getirildi masanın ortasına ikram olarak. Yemek sonrasında çay da ikram edelim denildi ve bunu 1000 kişi için yaptıklarını söylesem size? Gerçekten bu işin altından çok iyi kalkmışlar, menüleri gayet güzel, tadı yerinde. Normalde de zaten tavuklar "Beypiliç" firmasından geliyormuş, tamamen yerlilermiş. (Bunları da ilk defa öğrendim tabiki.) Kısacası demek istediğim adam yerine konup, paranızın karşılığı olan yemek istiyorsanız, Tavuk Dünyası tam size göre bence.Üstelik menüleri de oldukça büyük, gayette doyuyorsunuz! (Bana fazla bile geldi. :))

Son olarak servis elemanlarından Rahşan hanıma ve müdürleri Deniz beye buradan teşekkür etmek isterim. Gerçekten bu tarz kişilerle çalıştıkları sürece, Tavuk Dünyası çok iyi yerlere gelecek ve çok daha fazla büyüyecek bence.

Firmanın sitesi için --> TIK TIK 
Firmanın Facebook sayfası için --> TIK TIK
Firmanın Twitter hesabı için --> TIK TIK 

Sevgiyle kalın,

0 yorum:

Yorum Gönder