Ama dün çok mutlu oldum ben!

20 Şubat 2013 Çarşamba
Geçenlerde "Anne Kedi" blogunda bir çekilişe katılmıştım. Hediye olarak kedili takvim ve kitap olunca kaçırmak istememiştim. Hani ben kedileri "annemmmm" diye seven, her gördüğüm yerde sevip mıncıklamadan duramayan ve her gece yatmadan mutlaka kitap okuyan biri olaraktan benim için çok güzel bir hediye olur diye düşünmüştüm: Tabi kazanabilirsem! :)

Ve sanırım o kadar içten istemişim ki şans bana da güldü ve çekiliş sonucu benim adım çıktı. Havalara uçtum sevinçten. :) Bu kadar istediği bir şey olup ta havalara uçmayan kim olabilir ki neticede?

Sonra ben kazanalı daha 2 gün olmadan çat kapı çaldı ve hediyem geldi. İnanın bu kadar erken beklemiyordum. O yüzden benim için 2. bir şaşkınlık ve sevinç evresi oldu bu. :) Ve kargo paketini açar açmaz, aman allahımmm oldum 3.kez. Bir insan bu kadar özenebilir mi hediye paketi yapmaya? Vallahi açmaya kıyamadım desem yeri var. Hem bu kadar çabuk gönderen hem de böylesine özenli bir şekilde paketleyen ve yollayan Anne Kedi blogu sahibesi Pınar hanıma buradan da teşekkür etmek istedim. Beni o kadar sevindirdi ki anlatamam. Ayrıca hediye paketinin içine koymuş olduğu iyi dilek kartı ve kalp çikolata için de ayrıca teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemsendiğimi hissettim ve gerçekten çok mutlu oldum. Bundan sonra sürekli takibinde olacağım blogunun ve bence herkes de olmalı. Mutlaka takip etmeli bu güzel sahibeyi. :) Bloga gitmek için --> TIK TIK

Peki ne geldi de sana bu kadar sevindin derseniz?

Öncelikle şu paketin güzelliğine bakın, insan açmaya kıyabilir mi? Vallahi zor açtım, kıyamadım bozacağım diye. :) İyi dileklerle dolu çıktı paketim ayrıca. Çok şanslı bir insan değilim ben ama işte bazen çok isteyince oluyormuş sanırım. Allah Pınar hanıma çok daha iyilerini,güzellerini nasip etsin. Gönlünden geçenlere sahip olmak nasip olsun inşallah.

Kedili takvimim nasıl ama? Her sayfasında farklı bir kedi var ve sayfaların hemen alt kısmında o kedinin hayat hikayesi var. Takvimin her yaprağını çevirdikçe kendimden geçtim, her seferinde "annemm,yirim seni yirim" diye söylendim durdum. :) Bu takvimi çok ama çok sevdim ben!

Kitabım ise Semerkant! Daha önce okumadım, o yüzden merak ediyorum acaba nasıldır diye. :) En yakın zamanda okuyup, yorumlamayı da ihmal etmeyeceğim tabiki! Ayrıca çok da güzel bir kitap ayracım var. Evde doğru düzgün ayracım yoktu inanır mısınız? Kağıt koyarım, bişiler koyarım ama normal kitap ayracım yoktu. O yüzden bu da benim ayrıca bir mutluluk kaynağı oldu. :)

Dediğim gibi Pınar Hanım'a tekrardan çok teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu etti. Allah onu da mutlu etsin inşallah, karşısına hep kendisi gibi cömert, özenli ve mutluluk veren insanlar çıkarsın!

Sevgiler,

1 yorum:

  1. Adsız dedi ki...:

    Nermin Hanım ben size çok teşekkür ederim. Ne kadar güzel ve içten yazmışsınız, beni çok sevindirdiniz. Ben de izninizle yazınızı ve blogunuzu Facebook ve Twitter hesabımdan paylaşıyorum. Sevgilerimle

Yorum Gönder