Öpücük

21 Haziran 2012 Perşembe

Savannah Serisi 3.Kitap (Bkz. İlk iki kitap : Cazibe,Sır)

Valla artık aynı şeyleri tekrarlamaktan gına geldi desem yeri ama,okuduğum vampir serileri arasında iyilerden birisi de bu seri.

Serideki her devam kitabı,ondan önceki kitaplardan daha iyi durumda, daha sürükleyici,daha şehvetli,daha aksiyonlu,daha meraklı,daha daha daha...

Bu kitabı,önceki iki kitaptan daha çok sevdiğimi belirteyim öncelikle.Genelde gece uyumadan önce kitap okuma alışkanlığım olduğu için bu kitabı okurken baya bi küfrettim.Kötü anlamda bir küfretme değil.Şöyle ki: her bir bölümün sonuna geldiğimde,ya anasını satıyım uykum geldi ama kitabı da bu bölümünde bırakırsam meraktan çatlıycam durumundaydım.Her bir bölüm sonu insanı merakta bırakıcak şekilde yazılmış.Hani genelde kitapların sonunda sizi merakta bıraktırır ve bir sonraki kitabı bekletirler ya, hah bunda bu durum hem bölüm içlerinde mevcut hem de kitabın sonunda. Kitabın sonu yine öyle bir şekilde bitti ki,hemen 4.kitaba başlamam lazım moduna geçtim.Kısmetse bu akşam 4.kitaba da başlamayı düşünüyorum,belki akşamı beklemem bile,hiç belli olmaz. :)

Kitapta konuyu anlatan yine 2 şahıs mevcut,her zamanki düzeni bozmamak adına ve bu kitapta kesinlikle Jack denilen karakter kalbinizi fethediyor.Vampire aşık olan genç ergen kız modeline bürünüyorsunuz.Ne hikmetse bu vampirler de hep çekici oluyor arkadaş.Resmen kusursuzlar :)

Öyle ya da böyle +18 uyarısını dikkate alarak,okuyun görün.

0 yorum:

Yorum Gönder