İndirim Alarmı: Flo, Polaris, Rossmann, C&A

29 Haziran 2014 Pazar
Dün hava koşulları sebebiyle (fırtına gibi rüzgar vardı) rotamızı Cumartesi pazarı yerine Forum İstanbul'a çevirdik. Neredeyse tüm gün oradaydık. Ramazan başladı diye sanırım, daha öncelerine göre oldukça tenha bir forum bulduk. Rahat rahat, serin serin gezdik. Gördüğüm indirimleri de duyurayım hemen dedim. Biz bazılarından faydalandık, belki siz de faydalanmak istersiniz. :)

İlk indirim haberi Flo'dan geliyor. Flo'da "patron çıldırdı" derler ya işte öyle bir indirim var! 1 alana 1 bedava! Kampanya geçerlilik süresi 27 Haziran - 29 Haziran. Yani bugün en yakın Flo mağazasına bir adım atın diyorum ben! Erkek ayakkabıları (hakiki deri) 60 TL den başlayan fiyatlarla mevcuttu. Yani 2 adet erkek hakiki deri ayakkabı alıp 60 TL ödeyebilirsiniz. Bayan ayakkabıları 34- 70 TL arası değişiyor. Tabii ki babetlerde, plaj terliklerinde fiyatlar daha düşük, 15-20 TL arası bulunabiliyor. Ayrıca hazır tatil mevsimindeyiz, eğer bavul ihtiyacınız var ise, bavullarda da 1 alana 1 bedava kampanyası mevcut! Eh tabi çantalarda da var! :) Hatta ilgili kişiye sorduk, isterseniz 1 ayakkabı 1 çanta da alabilirsiniz dedi. Aldığınız ürünlerden düşük fiyatlı olan hediye edilecek. Aynı şekilde indirim flo.com.tr adresinde de devam ediyor! FLO mağazasına gidemiyorsanız, internetten de satın alabilirsiniz. :)

2.İndirim haberi: Polaris'ten! Polaris ürünleri bildiğiniz gibi FLO mağazalarında bulunabildiği gibi, kendi mağazasından da tedarik edilmesi mümkün! FLO içindeki Polaris ürünlerinde 1 alana 1 bedava olur da, kendi mağazasında olmaz mı? Ürün çeşitleri için Polarisin kendi mağazasına bakmakta da fayda var. Beğendiğiniz bir ayakkabıda numara bulamazsanız diye her 2 mağazayı da elden geçirin! :) Polarisin kendi mağazasındaki 1 alana 1 bedava kampanyası da 27-29 Haziran tarihleri arasında.
3.indirim haberimiz Rossmann'den. Rossmann markasını ilk kez Almanya'da (Berlin) keşfettim ve hemen Türkiye şubelerini bulmaya başladım. Yakın zamanlarda bir şubesi de Forum İstanbul'a açıldı. İşte o günden beri, Forum İstanbul'a ne zaman gitsem, keyifle gezdiğim vazgeçilmez mağazalarımdan biri oldu. Facebook'ta 50.000 takipçiye ulaşması şerefine de tam 50 üründe %50 indirim yaptı. Kampanya süresi 25-29 Haziran tarihleri arası. Yani bugün bir koşu gidin, uğrayın. Özellikle "Domol" marka ürünlerinde %50 indirim mevcut ki bence kaçırırsanız üzülürsünüz. Özellikle "Domol Fırın ve Izgara temizleyici" 3 TL ye düşmüş ki biz hemen stokladık. :)
İndirime giren ürünleri incelemek için "BURAYA" !!
Ve verebileceğim son indirim haberi C&A'dan. Ne hikmettir bilmiyorum ama C&A dönem dönem erkek ürünlerinde çok iyi indirimler yapıyor. Bayanlara da istiyoruz, duyun sesimizi.. :) Yine erkek t-shirtleri 9-14 TL arasına çekilmiş, erkek kotları 14.99 TL'den başlayan(!) fiyatlarla sunulmuş. Kendi adıma pek bir indirim göremedim ama şunu belirtmek istiyorum C&A son zamanlarda çok iyi kadın çantaları yapmaya başladı. Yakında C&A'dan edindiğim 2 çanta için bir post geliyor.. :)

Not: H&M'de bazı ürünlerde, Koton'da takılarda, Boyner'de bazı ürünlerde indirimler mevcut ama biz pek ele alınır bir şey bulamadık. :) - Ayrıca IKEA'da iftar menüsü 10.95 TL'den sunuluyor. 1 adet seçilebilir ana yemek, çorba, salata, pide, hurma, zeytin, su ve tatlı içerikli. Normalde 21.30 daki kapanma saatini de 23.00 a kadar uzatmış, benden söylemesi. :)

İndiriminiz bol olsun.
Sevgiyle kalın!
-3k-

0 yorum:

Yorum Gönder