Akat Kiss Nar Çiçeği(!) Oje

2 Haziran 2014 Pazartesi
Hem haftaya renkli bir başlangıç olsun hem de içimde kalmasın diye alır almaz sürdüm bu ojeyi. :) Daha önce bu markayı kullanmadığım için de oldukça meraklıydım açıkçası...
Daha önceki postlarda belirttiğim gibi Bim'den 1 TL ye alındı. 30 Mayıs aktüel ürünü olarak gelmişti. Üzerinde numara yazmadığı için numarası şudur diyemiyorum. Belki internetten bulurum diye araştırdım, işin ilginci böyle bir ojeye hiç rastlamadım. :/ Rengini de tam olarak anlatabilecek miyim bilmiyorum, pembemsi, turuncumsu, neonumsu... Nar çiçeğine çalan bir renk. :)
Sürüşüne gelirsek, fırçasından çok memnun kaldım. Çok kolay sürülüyor, neredeyse hiç taşırmadan sürebildim. :) Kuruması bir çok oje gibi standart. Belli bir süre dikkat etmeniz gerekiyor. 2 kat sürünce rengi tamamen ortaya çıkıyor. Kalıcılığına gelirsek, 2.gününde çok ama çok hafif uçlardan gitmeye başladı. Fiyatını göz önüne alırsak, normaldir ve bu fiyata gayet iyidir diyebilirim sanırım. Ayrıca bazı ojeler tırnakların üzerinde ağırlık yapıyor bence, bunda öyle bir durum yaşamadım. Aksine oldukça hafif geldi. :) Topaklanması da yok, kaymak gibi oluyor sürülünce. :)
Herkese renkli haftalar, renkli başlangıçlar...
Sevgiyle kalın.


2 yorum:

  1. BNG dedi ki...:

    Nar çiçeği rengini severim. :)
    Oje de çok hoşmuş.Fiyatı daha da hoş. :)
    Bende mühendisim bende geldiim :)

  1. 3k dedi ki...:

    Hoşgeldin sefa getirdin :)
    Yaşasın nar çiçeği oje seven mühendisler :P

Yorum Gönder