Cumartesi Bakırköy Pazarı Alışverişi

1 Haziran 2014 Pazar
Cumartesi günlerinin vazgeçilmez etkinliği Bakırköy pazarını arşınlamak, tezgahları karıştırmak, tezgahtarların yaratıcılıklarına hayran kalmak, simit yemek, indirimle alışveriş yapmak ve tabiki tezgahta olan bir ürünü gözüne kestirip, onu kapabilmek! :)

Bu hafta sonunda da geleneği bozmadık, pazarı turladık. Bakalım neler aldık? :)




Eklem yüzükleri.. Sarı, gümüş, siyah. 3 ü 1 TL. (Oje, bim alışverişinden alınan Akat kiss, yazısı bugün yarın gelicek. :))




Koton marka kışlık gömlek. Uygun fiyatlı bulduğum zaman yaz-kış demeden farklı bir mevsime ait ürün alabiliyorum. :) Bu gömleğin üstü triko, geri kalanı kareli kumaş. 40 beden (Normalde 38 giyen bana tam oldu.) Fiyatı 5 TL.




Bol yelek. Özellikle yazın spor yaptığımda, yürüyüşlerde, geceleri hafif estiğinde, köyde, yani bir çok yer ve zamanda yelek giymeyi seviyorum. O yüzden bunu görünce de direkt üstüne atladım. L beden. 5 TL. Üzerinde kesilmemiş etiketi mevcut. :)



Babaya yazlık t-shirt. Üzerindeki yazı bir çok kişi tarafından bilinen ve bazı yabancı albümler üzerinde bulunan bir ibare. Özellikle Eminem'in albümlerinde var imiş. Oldukça da moda. :) Babam da yazlık mekanlarda böyle t-shirtler giymeyi sevdiği için görür görmez alındı. XL beden. 5 TL. :)




Koton Kate pantolon. 29 beden. Üzerinde etiketi var. 10 TL ye satılıyordu, biz bakarken adam "hadi alın, ne alırsanız 5 TL ye çektim" dedi. Öyle olunca daha bir şevkle baktık ve hemen pantolonları kaptık annemle. Benimkisi siyah, anneminki lacivert. 5'er TL den giymede yanında yat cinsinden :)


Pazara gittiniz mi çorap almadan dönülmez. Bizim aile mensupları için genelde bu kural geçerlidir. Benim de ihtiyacım olunca daha pazara girer girmez alındı. Siyah ve gri. İkisi de aynı model. 2'si bir arada 1 TL. :)








Ve son olarak..


Ne zamandır şu şapkalardan almak istiyordum. Plajda çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Normalde 20 TL den aşağı da olmazdı fiyatı. O yüzden hep nasıl olsa daha uygun fiyata bulurum diye ertelemiştim. Bu sefer 5 TL den bulunca, resmen üzerine atladım. :) Siyah renk, istenildiği gibi kıvrılıyor. Üzerinde kahverengi boncukları olan ipi var. İçinde çene altına geçirilebilen lastiği var. :) Bu sene bizim plaj macerasının vazgeçilmezi olacak!

Bir sonraki Cumartesi pazar alışverişinde görüşmek üzere...
Sevgiyle kalın.

2 yorum:

  1. Gamze Özen dedi ki...:

    O nasıl pazar öyle :)) 5 liraya Koton gömlekmi olur =) aklım kaldı resmen.Gitsek nerden bulabiliriz böyle uygun kıyafetleri :) Detayda verseydiniz =)

  1. 3k dedi ki...:

    Her hafta değişik ürünler gelen, aradın mı bir çok markayı çok ucuza bulabildiğimiz bir pazar. :) Koton gömleği kışın da satıyorlardı ama 15 TL idi, ben bekledim bekledim, yaz başı 5 TL'ye çektiler. :) - Pazar içindeki konumu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama "pazara orta kapıdan" girdiğiniz takdir de sağ tarafa yürüyorsunuz, ters U şeklinde olan 3'lü bir tezgah :) Her hafta yeri sabit ama kimi zaman 5 TL, kimi zaman 10 TL, kimi zaman 15 TL'ye satılıyor. Hangi hafta hangi tezgahtan uygun bir ürün çıkacağı belli olmuyor. Bence en güzeli tüm pazarı didik didik gezmek :)

Yorum Gönder