En Doğal Hediyeler Benim!

5 Aralık 2013 Perşembe
Sargita şans sana da bulaştı dediğinde haklıymış sanırım. :) Çünkü onun çekilişini kazandıktan sonra, yeni bir haber daha aldım kazandığıma dair. :) Çıkmaz çıkmaz çıktı mı da üst üste gelir böyle, çok da güzel olur! Double mutluluk. :))

Bir Dilim Limon blogunun şuradaki Doğal Pazar ile yapmış olduğu çekilişine de katılmıştım ben. Son zamanlarda oldukça popüler oldu, doğal ürünler, organik kozmetikler.. O nedenle büyük bir merakla da yorum bırakmıştım. Şurada açıklanan sonuca göre de şanslıyım ben! Çıkmış olması çok sevindirici oldu çünkü gelen ürünlerin hiç birini daha önce kullanmadım. Hatta ne işe yaradıklarını bile yeni öğrendim. ( Umarım büyük bir pot kırmamışımdır, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Öğrendim işte. :))

Bakalım neler kazanmışım. :)
İlk olarak doğal sarımsak özlü şampuan ve saç serumu. Son zamanlarda, fırsat buldukça okuduğum bloglarda bol bol sarımsak kürü yapıp saçlara uygulandığını gördüm. Sanırım gerçekten işe yarıyor ki bu derece popüler olmuş. Ancak çoğunluğunda dikkatimi çeken sarımsağın verdiği koku şikayetiydi. Bunun ise üzerinde "Sarımsak Kokusu İçermez" yazısı içime su serpti diyebilirim. Peki faydaları neler dersek:

-Düzenli kullanıldığında saç dökülmelerini azaltıyormuş.
-Saçların beyazlamasını geciktiriyormuş.
-Saçların gür çıkmasında da etkili rol oynuyormuş.

Sanırım bir kaç ana işlevi ürünün marifetlerini belirtmek için yeterli. :) Ama siz eğer daha fazla bilgi edinmek ve satın almak isterseniz: TIK TIK :)
2. ürünüm Fitoform kayısılı bitki çayıydı. Yağ moleküllerin yanmasında oldukça etkiliymiş. Hemen denemeliyim dedim. (yağ yakmaya ihtiyacım var :)) Ve şunu söyleyebilirim, tadı oldukça yumuşak geldi. Tabi bana göre! Ama karşılaştırma yapmam gerekirse, eğer Doğadan Dokuzlu Çay içtiyseniz ondan daha yumuşak bir tadı var ve içindeki bitkilerin birbirine uyumu da gayet iyi geldi bana. Her gün içmeyi planlıyorum, ancak spor yapmadan ne kadar yağ yakabilirim orası da muamma! :))

Ürün hakkında daha fazla bilgi / satın almak isterseniz: TIK TIK :)
Ve beni en çok mutlu eden ürün bu: Kayısı Çekirdeği Yağı! Daha önce sadece adını duymuşluğum vardı, ancak bilgi edinir edinmez, tamamdır bu benim ürünüm kesinlikle dedim! Cilt yanıklarına, tahrişlere falan iyi geliyormuş, ancak beni sevindiren özelliği göz çevresine bir pamuk yardımı ile uygulandığında kırışıklıklara iyi geldiği! O kırışıklıklar beni pek bırakacağa benzemiyor ama inatla savaşacağım, üstelik en doğal yöntemlerle!
Eğer daha fazla bilgi edinmek ve satın almak isterseniz: TIK TIK
Ayrıca bir sürü de broşür / rehber çıktı paketin içinden. Çok seviyorum böyle şeyleri okumayı. Özellikle Doğal ve Sağlıklı Yaşam ile Aromatik Yağlar Rehberini saklama kararı aldım. Çünkü içlerinde her yağın ne işe yaradığından, hangi çayın ne yaptığına kadar bir sürü bilgi var. :) Eğer böyle doğal yağlar ve bitki çayları hakkında bir sorunuz olursa, bundan sonra rahatlıkla yanıtlayabilirim. :)

Buradan da çekilişi yapan blog sahibesine ve Doğal Pazar'a teşekkür ederim. :)
Sevgiyle kalın.

3 yorum:

  1. Sargita Der Ki dedi ki...:

    Valla bulaşmış billa bulaşmış :))
    Güle güle kullan hediyelerini canım

  1. mervelil dedi ki...:

    Tatlım ben teşekkür ederim bu güzel post için emeğine sağlık.Şampuandan çok memnunum yeni saçlarım çıkıyormuş kuaförum söyledi bakım yağı ve bu şampuan sayesinde :)

  1. Visnetw dedi ki...:

    Sağol canım! Sargita bakalım şansım daha ne kadar devam edecek :))
    Ne demek Mervelil, bakalım ben de kullanıp yorumlarımı yazacağım. Merak ediyorum. :)
    Her ikinize de tekrardan teşekkürler :D

Yorum Gönder