Sargita Der Ki Visnetw Kazandı!

4 Aralık 2013 Çarşamba
Bildiğiniz üzere çekilişlere katılmayı, şansını denemeyi / zorlamayı (!) seven ve kazanırsa da yaşına başına bakmaksızın zıp zıp zıplayıp havalara uçabilen biriyim. :) Hal böyle olunca "Kazanan Visnetw" yazısını görünce aman Allahhhhhhh... :))

Ekim ayında Sargita Der Ki blogunun şurdaki ilk çekilişine katılmıştım. Veee aradan nerdeyse tam 1 ay geçtikten sonra şurada açıklanan sonuçlara göre de kazanan şanslı isimlerden biri benim!! İsimlerden biri benim, çünkü Sargita 3 kişiyi çok mutlu etti! Çekiliş postuna baktıysanız, birbirinden güzel 3 ayrı ürün grubu kazananların oldu. :) Ben hangisini mi seçmiştim? Tabiki ilkini. O ojenin rengini görür görmez, evet kesinlikle seçimim bu benim dedim! Sanırım oje de beni sevdi ki, bana geldi eheh :))

Buraya kadar okuduysanız, burada bir not düşmek istiyorum: Bu oldukça uzun bir post olacak, ona göre! :)

Bugün öğle saatlerinde kapı çaldı ve kargo geldi! Kargomun içinden neler mi çıktı? Haydi gelin beraber bakalım:
İlk olarak mor kalpli kırmızı bir kutu çıktı karşıma. Beni yakinen tanıyanlar bilir, mor hastası bir insanım. Kırmızının yeri ise kalbimde bir başka. Hatta evimde bir odam sadece mor / kırmızı renklerinde! Dolayısı ile kutu bu odama gerçekten çok yakıştı. Yani kutu konusunda tam bir 12'den vuruş oldu bu!

Kutu açılmasın diye bantlanmış bir de! Açılıp da içindekiler dağılmasın diye! Gerçekten çok düşüncelisin Sargita, keşke bazı insanlar da sana bakıp örnek alsalar!! (Aman neyse başkalarına laf atıp, kalbimizi bozmuyoruz, bu çok sevindirici / mutluluk dolu bir post! :))
Kutumun üzerinde çiçekler de var ayrıca, çok şık gerçekten ve kesinlikle odam için tasarlanmış. :)

Pekii bakalım, bu güzel kutu içinden hangi güzel hediyeler çıkmış gelmiş bana. :)

İlk olarak ürünleri tek tek kutu içinden çıkarmadan önce kutunun içini açıp, toplu bir resim alalım. Kutumun içinde yok yok, tam bir mutluluk kutusu benim için!

Tamam, kutumun ne kadar güzel ve özel olduğunu anladıysanız, içindeki ürünlere bakabiliriz artık. :)

Kutunun içinden ilk olarak bu iki güzelliği çıkardım. She markasının duş jeli ve yanında da lifi. :) Şimdi şu noktada söylemem gerekiyor ki, daha önce bu duş jelini kullanmadım, o yüzden acaba nasıl kokuyor diye hemen açıp koklayıverdim. O kadar güzel kokuyor ki, sanırım durup durup açıp koklayacağım! Hemen şu an kullandığım duş jelim bir kenara kaldırıldı (özür dilerim Duru :)) ve baş köşeye bu yerleştirildi. :) Life gelince, aslında çekiliş içinde olmayan, kutuma sonradan eklenmiş bir ürün bu. Sargita içimi okumuş sanırım, çünkü bu kadar tesadüf olamaz. Aynı lifin mavisinden kullanıyorum bir süredir, ama kopuk kopuk olmaya başladı ve eskisi gibi köpük köpük olamıyordu. Değiştirmeyi not almış, alışveriş listeme yenisini eklemiştim. Bu gelince ise yine harika bir 12 den vuruşla ihtiyacımı da karşılamış oldu. :) Ayrıca bu lifin içinde küçük küçük sünger parçacıkları da var, (sanırım daha çok köpürmesi için) benimkinde o da yoktu! :)
Gelelim çekilişte bu paketi seçmem de etkili olan Golden Rose markalı 37 nolu turuncu ojeme. :) Daha dün yeni oje sürdüm ama bunu çıkarır çıkarmaz hemen sürüp, keyfini çıkaracağım. :) Ojemin yanı sıra, günlük hayatta da oldukça sık kullandığım bir renk tonunda Essence marka göz farı da çok güzel oldu ama şu an kullandığım (bitmesine az kaldı) bu renk farım bitmeden bunu açmaya kıyamayacağım. :)
Ve daha önce hiç denemediğim / kullanmadığım, oldukça da merak ettiğim bir ürün var kutumda! Alix Avien marka Oje Kurutucu. Ojelere olan düşkünlüğüm malum, her seferinde ojenin kuruma süresi yüzünden çektiğim sıkıntılar (ojemin bir kenarı illaki bozulur, orası silinir, tekrar oje sürülür..) da malum. O yüzden yeni ojemi sürer sürmez, bu ürünü deneyimleyeceğim. İnanıyorum ki beni çok mutlu edecek bu ürün!
Veee saç boyası! Garnier Romantik Bakır! Bildiğiniz üzere saçlarımı sarıya boyuyorum sürekli. Bir dahaki sefere sanırım bunu kullanacağım, nasıl duracağını çok merak ediyorum. Ancak Sevgili 3k da denemek istediği için birbirimizle çatışıyoruz. Sağolsun neredeyse denemediği saç rengi kalmadığı için (mor, kızıl, turuncu, siyah, kahve..) bunu da denemeliyim diye tutturdu. Sen esmersin sana gitmez bu renk, ben açık tenliyim bana bırak dediysem de şu an pek ikna olmuşa benzemiyor. Ama yedirmezler güzelim, hiç heveslenme! :))
Hediyelerimin hangi birini beğeneceğimi şaşırdım, hepsi öylesine güzel kii.. İşte o güzelliklerinden biri de kelebekli kolye ucu! Hem kısa hem de uzun olarak kullanabilirim bence. Siyah deri bir ipe geçirip kısa olarak kullandığım da spor bir hava çizerken, bir zincir ucuna takıp, uzun kullanarak da romantik bir görünüm (altına etek ya da elbise - 2 dk da kafamda kombinledim bile!) elde edebilirim. :))
Bu hediyemi, ojelerimi de gösterip çekmek istedim. Çünkü dün sürdüğüm ojemin rengine o kadar yakışan bir renge sahip ki! I Love Lip Gloss. Hep almak istediğim ama ne hikmetse her alışverişimde neyse bir sonrakine kalsın dediğim bir üründü. Merakı hep içimde kalmıştı. Bir de kullandığım Lip glossların çoğunun yapış yapış olmasından dolayı, lip glosslara karşı ihtiyatlı bir tavrım olmuştur hep. O yüzden dayanamayıp hemen açtım ve kullandım. Kullandım ve şok oldum. Şok oldum ve aşık oldum. :) Hayatımda daha önce hiç bu kadar "hafif" bir lip gloss kullanmamıştım ben. Sürüyorsunuz ve varla yok arası.. Üstelik yapış yapışlıktan eser yok. Rengi çok koyu falan diye de sakın düşünmeyin, çünkü dudağınıza çok sade ve çok hoş bir renk veriyor. Bundan sonra günlük kullandığım üründür kendileri ve bittikçe mutlaka yenilenecektir! Ayrıca bu ürün de aslında esas çekiliş hediyesi kutumda yoktu. Sargita sonradan eklemiş ve beni daha da mutlu etmiş. Buna ayrı teşekkürler! :)
Tester ürünlerim de var! Üstelik her ikisini de daha önce denemedim ben! Avon Beauty Balm ve Loreal Elseve'in tüm saçlara uygun olan bakım yağı. Özellikle bu yağın adını / kullananları / etkilerini çok duydum, sanırım gerçekten etkili ki bu kadar göz önüne çıkmış, duyulmuş bir ürün. Bunları da en kısa denemek istiyorum. Böyle tester ürünlerini kullanmaktan çoğunlukla memnun kalıyorum. Hem gerçekten nasıl olduklarını anlayabiliyorum, hem de bazen evde olmadığım zamanlarda (seyahat, yazlık vs) bile deneyimleme şansı buluyorum. O yüzden bunlara sevincim bambaşka türden. :)
Peki bunlar ne şimdi? :) Biri gördüğünüz üzere kalem ama hiç sıradan değil. Üstelik benim için çok ama çok özel. Bir kere en sevdiğim renklerden biri ve kadife kaplı. (Kadife kaplı kalemlerden bir zamanlar benim de vardı ama kaybolmuştu :( ) Kadife kaplı ama üzeri de desenli. Fotoğraf makinem çok süper, profesyonel bir şey olmadığı için resimde size desenini gösterme şansım olmadı maalesef. Üzerinde ay ve yıldız deseni var! Ay ve yıldız sevdam bambaşka benim, o nedenle o kadar özel bir kalem ki bu benim için! Ayrıca çekilişe 29 Ekim tarihinde katılmıştım, sanırım bu kalem bana her zaman o günü, o önemli ve özel günü hatırlatacak. :)

Kalemi anladınız, peki ya o yanında mor simli şey ne yahu? :) Kutumun üzerinde mor simli bir kalp var demiştim, işte o kalp bundan yapılma.. Peki bu neyin nesi ? İçinde çok ama çok güzel bir not yazan bir mutluluk kartı. Aslında kartta ne yazdığını koymasam mı, özelde mi kalsa diye düşündüm. Ancak karttaki "muzurluk" (muzurluk derken, şansın bulaşması olayı çok hoşuma gitti, harika düşünülmüş. :)) o kadar güzeldi ki koymazsam olmaz diye düşündüm:

İşte bu hediyeler beni bugün o kadar mutlu etti ki hemen bu blog yazısını yazıp teşekkür etmek istedim Sargita'ya. (Hemen yazamadım, duşarıda işlerim çıktı, o yüzden bu saate kaldı. :( )

Çok teşekkürler Sargita! Umarım sen de hayatın boyunca hep en az "beni bugün mutlu ettiğin kadar" mutlu olursun. ( Genelde bu tarz cümleler beddua gibi olur, bana ettin sen de bulasın der gibi.. Ama benimkisi kesinlikle çok mutluluk dolu, çok olumlu bir cümle. Yanlış anlayan olmasın sakın! :)) Notunu her daim saklayacağım, benim için bu tarz şeyler çok önemlidir ve böyle şeyleri sakladığım bir kutum var. Senin notun da anında kutuya eklendi! :))

Ayrıca hediyelerin yanı sıra yaşadığım bir mutluluk daha var. O da Sargita Der Ki blogunu keşfetmiş olmak.. (Bunu herkes söyleyebilir, klasik laf, klişe peah demeyin sakın!) Cidden öyle düşünüyorum, çünkü yazılarını okumak cidden keyif verici. Zaman buldukça (az zaman bulsam bile toplu toplu okurum :)) yazılarının takipçisi olacağım ben! Eğer özellikle makyaj konusunda merakınız var ve ürün / deneyim konularında bilgi edinmek, aynı zamanda hödö hödö - duygusuz - şekilde yazılmış monoton yazıları okumak yerine bilgi edinirken keyif almak istiyorsanız bu blogu mutlaka keşfedin!

O zaman Visnetw Der Ki :
Çok ama çok teşekkürler Sargita!
Ve mutlaka...
Sargita Der Ki yi keşfedin! :)

Sevgiyle kalın.

3 yorum:

  1. Sargita Der Ki dedi ki...:

    Hayatımmm güle güle kullan hepsini. Böyle uzun uzun düşüncelerini yazmışsın çok hoşuma gitti. Beni en çok sevindiren ise yolladığım şeyleri bu kadar beğenmiş olman. İşine yarayacak olmaları..
    Hep böyle içten ve mutluluk dolu olman dileğimle

    Kocaman öpeledim :)

    http://sargitaderki.blogspot.com

  1. Poine PA dedi ki...:

    Ay ay güle güle kullan canım :) Bu arada bende saçlarımı o bahsettiğin renklere hatta muhtemelen " vs. " olan kısmına da boyamıştım. Çılgın mıyız neyiz :)) Bugün Lip Gloss u elime aldım bıraktım nasıl çıkacak bakalım yazısını bekliyorum :)

  1. Visnetw dedi ki...:

    Çok ama çok teşekkürler! :)
    Sanırım saç rengini değiştirmek moral veriyor bizlere! (tabi kuaförde bir kaç kez insanüstü varlıklara benzemişlikleri saymıyorum :))
    Fırsat bulur bulmaz ürünlerin yazısı da blogda olacak!
    Sevgiler :))

Yorum Gönder