Defterlerim Nasıl Ama?

30 Mart 2013 Cumartesi
Bir kaç gün önce Evdebir.com sitesinin birbirinden çekici 3 kızının Yok Biz Gibisi isimli facebook sayfasında (Sayfaya gitmek için: TIK TIK ) bir yarışmaya katılmıştım. İlk doğru cevap veren kazanacaktı, eh ben de Çiztanbul fanı olaraktan az çok bir şey biliyordum, sonuç olarak da ilk doğru cevabı vermek bana nasip oldu, ohh süper oldu. :) Bu cevabım karşılığında da bana 2 adet Çiztanbul defterlerinden hediye ettiler!
Nasıllar ama? Ben çok beğendim, bir de üstüne annemle kavgaya tutuştum, çünkü o da hemen defterlerime göz koydu, neymiş yemek tariflerini yazacakmış. Ben defterlerimi vermeye pek niyetli değilim, o yüzden de sanırım ona yenisini alacağız. Defterlerin en çok sevdiğim özelliği karton kapaklı olması, tak tak diye vurduğunuzda ses çıkarması. Evet böyle de garip şeylerden hoşlanıyorum. :) Ayrıca sayfaların da düz olması ( yani çizgili ya da kareli değil) benim için büyük bir artı. Henüz ne için kullanırım karar veremedim, normal derslerimde kullanıp not almakta harcamak istemiyorum. :) Daha yakından incelemek için resmin üstüne tıklayabilirsiniz. 

Pekii bu Çiztanbul ve Evdebir.com nedir, necidir, yahu bunlar ne iş yapar, böyle defter mi üretir derseniz, hemen kısaca onları da anlatayım diyorum. :)

Çiztanbul için hemen kendi sitelerinde de bulunan tanımı belirtmek istiyorum:
"ÇİZTANBUL, Studio Rodeo çekirdek kadrosunun da bulunduğu kadim, kaotik ve karizmatik şehr-i İstanbul’u merkeze alan uzun soluklu bir çizgi roman projesinin ilk ayağı. " - Çiztanbul hakkında daha detaylı bilgi almak için: TIK TIK

Mesela, nasıl bişiler bu çizgi romanlar derseniz, bendeki örneklerden bazıları şu şekilde. Eh insanın ailesi çizgi romanlarla büyüyünce, ailecek merakınız oluyor ve devam ediyor. :) Yaa bizim de merakımız var, biz de seviyoruz ama nasıl nereden satın alabiliriz diyenler için TIK TIK
Tamam, gelen hediyenin nereden geldiğini öğrendik, iyi hoş ama bunun Evdebir.com ve Yok Biz Gibisi ile bağlantısı nedir ki? diyorsanız, cevabım da aynen şu şekilde olur:

Yok Biz Gibisi:
"Gün, Su ve Andy!
İstanbul’un altını üstüne getiren, hamarat mı hamarat, zevkli mi zevkli üç kadın! Bu üç kadının yollarını çakıştıran, onları sadece özel hayatlarında değil, iş dünyasında da “ortak” deneyimlere sürükleyen bir girişimleri var." - Tahmin edeceğiniz gibi bu girişimm : Evdebir.com!

Eh tamam, Yok Biz Gibisi ve Evdebir.com bağlantısı çözdük, peki hediye neden Çiztanbul defteriydi, yani Çiztanbul ile bağlantısı nedir? (Ne oluyor yahu demeyin sakın :)) Bağlantısı da şu tabiki : "Çiztanbul'u yaratan Studio Rodeo, Evdebir.com'un sempatik yüzüne de hayat veriyor: Yok Biz Gibisi!

Nereden nereye , vay be diyor insan değil mi  bu bağlantıya? Takdir etmemek elde değil gibi . :)
Şimdi gelelim Evdebir.com ne satıyor diye bakmaya. Ben beğendiğim ürünlerden bazılarının resimlerini ekledim, ev ürünlerinden takıya kadar bir çok çeşit bulmanız mevcut sitede. Özellikle dolaşması çok zevkli. Aynı zamanda üye olmak da sadece bir tuşla mümkün: "Facebook ile Bağlan" özelliğinin olması harika bir şey bence. Bazı sitelerde bu özellik hala bulunmuyor ve ben bir bilgisayarcı olarak hayretle bakıyorum bu duruma. 

Seçtiğim ürünlerden bazıları şu şekilde:




Farketmişsinizdir öyle her yerde gördüğümüz sıradan ürünlerden değil hiçbiri. Bu nedenle farklı ürünlerden hoşlananlar ve tasarımlara önem verenler bu siteye mutlaka uğramalılar!

Son olarak bağlantıları hatırlatalım:
Çiztanbul : TIK TIK
Çiztanbul Facebook Sayfası: TIK TIK
Yok Biz Gibisi: TIK TIK
Yok Biz Gibisi Facebook Sayfası: TIK TIK
Evdebir : TIK TIK
Evdebir Facebook Sayfası: TIK TIK

Sevgiyle kalın.



2 yorum:

  1. Unknown dedi ki...:

    güzellermiş! güle güle kullan :) çok hoşlar gerçekten, ben de severim her türlü kırtasiye şeylerini :))

  1. 3k dedi ki...:

    teşekkür ederim, henüz ne için kullanmalıyım bir türlü karar veremedim. Böyle şeyleri ben de çok seviyorum ama iş kullanmaya gelince bir türlü kıyamıyorum. :))

Yorum Gönder