!f : 11. Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali

25 Ocak 2012 Çarşamba

Yaklaşık 8-9 yıldır !f uluslar arası bağımsız filmler festivalini takip etmekteyim ve her sene de heycan ve sabırsızlıkla beklemekteyim festival zamanını.Ülkemizde pek vizyona girmeyen, hollywood filmlerinden uzak, kaliteli ve sanatsal filmleri izleme olanağını bu festivalde elde edebiliyorsunuz.

Festival bu sene 16-24 Şubat arası İstanbul, 1-4 Mart arası Ankara, 2-4 Mart arası İzmir de kapılarını izleyicilere açacak. Festival size pek çok keyif alacak etkinlik ve eğlenceli parti seçenekleride sunuyor. Film programına online olarak bu adresten !f İstanbul ulaşabileceğiniz gibi cuma günü satışa çıkacak katalogları festivalin gerçekleşeceği sinema salonlarından da satın alabilirsiniz.

Hafta içi gündüz gösterimleri saat 19:00'a kadar 7TL, tam 14TL, öğrenci 11TL, Türk filmleri 7TL ve 21:30-22:00 seansları 16TL. Festivalin gençturkcell'lilere ve turkcell profesyoneller kulübü üyelerine sunduğu bir kampanya var: 1 bilet alana 1 bilet bedava. 3-5 Şubat arası Mybilet'ten %10 indirimle biletlerinizi alabilirsiniz.

Siz de benim gibi filmleri
online incelemek yerine, festival kitapçığından incelemekten haz alanlardansanız cuma gününü sabırsızlıkla beklemek zorunda kalanlardansınız. En kısa zamanda, !f kitapçığımı alır almaz, sizlerle kendi festival programımı paylaşacağım...

An itibariyle !f İstanbul 2012 programı açıklanmış. Bu linkten hemen indirip, filmlerinizi programlayabilirsiniz. İşte Program

0 yorum:

Yorum Gönder