Maymun iştahlı insanlardan nefret ediyorum!

18 Ocak 2012 Çarşamba
Hemde öyle böyle değil.
Ağızlarını burunlarını kırıcak kadar nefret ediyorum.

Bir insan hayatında ne istediğini bilmeli.Ya işte bu olursa şu olur,şu olursa bu olur mantığıyla yürümemeli.Böyle yürüyen insan ne boka gidiceni de bilmez,ne olucanı da bilmez.Haspel kader yaşar.Yaprak gibi savrulur.

Bir de hevesle bir işe başlayıp,sonra bık bık edip,mırın kırın edip,o işi sıkılıp yarıda bırakanlar var.Öyle bir dalasım geliyor ki onlara anlatamam.İnsan istemiyosa en başından "İstemiyorum" diyebilmeli.Aynı şekilde istiyosa da en başından "İstiyorum.Sonuna kadar varım" demeli.Demek zorunda bence.Kimsenin kimseyi sıkıldı diye yarı yolda bırakmasına izin verilmemeli.Hatta imkanım olsa öyle bir kanun bile çıkarırım.Böylelerine müebbet verilsin diye.Valla o kadar sinir oluyorum.Böylelerini bir Çinliye vericeksin,tüm bildiği işkenceleri uygulayacak.Müstahak!

Bu durum da hayatta heryerde karşımıza çıkabiliyor.Sıkıldı diye sevgilisinden ayrılan maymun iştahlı adam mı isterseniz,iş hayatında sizi yarı yolda bırakan mı? Her türlüsü mevcut bunların.Mutasyon geçirmişler sanki,bir sürü türe bölünmüşler.Sokak hayvanlarını toparlar gibi bu türleri de toplamak lazım toplumdan.

Hem insanın hevesini kursağında bırakıyorlar,hem kalbini kırıyolar,hem üzüyorlar hem de alasıyla sinirlendiriyorlar.Aslında onlara en iyi dersin,kendileri gibi davranıp,onlardan daha önce harekete geçip,onları mal gibi ortada bırakmak olduğunu düşünüyorum.Bugüne dek böyle bir insan olamadım.Ama sonunda zorla olucam,oldurtcaklar gibime geliyor.

Tamam benim de sıkıldığım zamanlar oluyor.Hevesimin kaçtığı zamanlar oluyor.Ama ben kimseyi yarı yolda bırakmıyorum.Elimden geldiğince uğraşıyorum canım istemese de.Ekstra efor sarfediyorum.Hatta öyle bi zaman oluyo ki başkasının yükünü bile üstüme alıyorum.Mücadeleciyim sanırım bazı konularda.(İşime gelmesi de lazım tabi.) Belki de bu yüzden eninde sonunda hasta olan ben oluyorum,bilmiyorum.Belki de bünyem,sinirimin sürekli tepeme çıkmasından böyle oluyor.Millet ise orada götünü devirip yiyor içiyor sıçıyor.Dünya umrunda olmuyor.

Yazının Anafikri : Maymun iştahlı olan birini Taksim'de sallandırcaksın.Bak bakalım bidaha böyle yapan çıkacak mı?

1 yorum:

  1. Unknown dedi ki...:

    Sizde sadece şikayet etmeyi biliyorsunuz anladığım kadarıyla, dert yanmak yerine o insanlara direk nedenini sorup bulabilirsiniz ya da iş yapmazsınız beraber dert yanmanız sizinde o insanlar gibi olduğunuzu gösteriyor.

Yorum Gönder