Rüyamda Hakan Akkaya'ya aşık oluyordum!

22 Ocak 2012 Pazar
Cidden rüyamda Hakan Akkaya'ya aşık oluyordum.Ben ne zaman düzgün bir rüya görücem bilmiyorum.Rüyalarımda ya okulun tuvaletini temizliyorum,ya kolum bacağım kopuyor ya da ahanda böyle şeyler oluyor.Sanırım bir taraflarım açık uyuyorum.

Uzun zamandır "Bugün Ne Giysem" falanı da şöyle adam akıllı izlemedim işin garibi.Son zamanlarda PuCCa okuyorum.Belki o sürekli sevgililerinden bahsettiği için bende de bilinçaltı olarak böyle bir şey oldu.Ama Hakan Akkaya ne ya ? Ne alaka? Of.

Neyse rüyam şöyleydi :

Hakan Akkaya bir yarışma programı sunuyor.10 kişi falan var böyle birisi birini seçip ona soru soruyor.Adam bilirse 10 milyar para alıyor,bilemezse eleniyor.Ya da soru sormaktan başka şunu da yapabilir misin diye de bişeler yap diyebiliyor.Hani Star Tv de Eser Yenerlerin sunduğu bir yarışma var,düello falan yapıyolar,elenen cup düşüyor.Ona benzer bişey.

Neyse soruları soracak şanslı kişi Çiğdemdi! Herkese bişeyler soruyor,tip tip şeyler yaptırıyor.Bir karıyı seçti,dedi şu balonu patlatabilir misin? Karı aldı iğneyi(nereden buldu bilmiyorum) cak patlattı balonu,aldı 10 milyarı,güle oynaya gitti.

Beni en sona bıraktı Çiğdem.Sonra sıra bana geldi tabi.Bana kerevizle ilgili bir cümle tamamla gibi bir şey dedi.4 kelimeli bir cümle koydular önüme,bu kereviz ile alakalı,hadi o 4 kelimeyi bul dediler.Ulan hayatımda en sevmediğim yiceklerden biri kereviz.Ağzıma süremiyorum,bi de cümlesini tamamlıycam.Oldu canım!

Uf puf ben hayatımda kereviz nedir bilmem diye ıkınırken,Hakan Akkaya geliyor yanıma,"ha gayret" diyor "ha gayret,bulucaksın".Kolu koluma değiyor,Allahım nasıl mutlu oluyorum,içim içime sığmıyor.Sora elimi tutuyor.Sanırım burada üstüm başım her tarafım yorgan dışında yatıyorum,bilmiyorum.

Sonuç olarak cümleyi tamamlayamadım tabi.Nasıl tamamlayabilirim ki?! Sonra çıkıyoruz yarışmadan.Meğersem yarışma bizim okuldaymış.Ben eve servisle dönüyormuşum.Bir bakıyorum Hakan Akkaya dışarıda.Onu kesmekten,servisi kaçırıyorum.Sonra eve otobüsle dönüyorum. :(
Dönerken düşünüyorum.Ulan Hakan Akkaya beni yapsın.Bugün ne giyseme katılan herkese,yüzünü çok beğendim ama kıyafetin cıks diyor.Ben oraya çıksam hem yüzün hem kıyafetin cıks der,beğenmez yani.

Çiğdem yüzünden hem parasız, hem Hakan Akkaya'sız kalıyorum!

1 yorum:

  1. dc10project dedi ki...:

    aşlskdşlgkdsşlgk lan bu adam ibne la :D

Yorum Gönder